diumenge, 15 de febrer del 2009

Recepte de crema de puerro amb pera

Ingredients:

2 o 3 puerros
3 o 4 peres ( de les que vulguis jo vaig fer servir les conference)
nata líquida
oli
sal
pebre
pernil salat (per decorar)

Recepte:

1- Es netejen els puerros, i es tallen en trossos per fregir-los abans de coure'ls
2- Es netejen i es pelen les peres i també es tallen a trossets; reservar una per decorar
3- Fregir amb una mica de sal i afegir l'aigua o caldo vegetal que només ho cobreixi; es posa a bullir uns 20 minuts.
4- Batreu tot fins que quedi ben fí i afegir la nata líquida (o formatgets tipus vaca que ríe)
5- Rectificar de sal (si cal) i posar una mica de pebre
6- Tallar la pera i el pernil per decorar el plat.

Consell: també ho pots decorar amb cebollino

... i est voilà...


1 comentari:

La cuina vermella ha dit...

Hola!!! m'encanta el vostre bloc, és ple de vida i pel que veig ple de bones viandes i de molt d'amor. Hem quedat prendats de vosaltres.
petons.